Консултации и стратегии

За да може успешно да развивате Вашия бизнес, имате нужда от стратегия.  Така ще сте сигурни, че вървите в правилната посока. Независимо дали изпитвате трудност да запълните свободните места в хотела, страдате от лош имидж, натрупан през годините, или рекламите Ви не носят желаните резултати, ние сме тук, за да Ви помогнем.

UPguest е специализиран продукт-услуга за хотели на Дигитална агенция SEOMAX. Активната ни работа с клиенти в този сектор ни дава увереност, че нашите специалисти познават пазара отлично и могат да генерират работещи дигитални решения, съчетани с индивидуален подход.

За услугата:

Заедно ще проведем среща, в която Вие да ни разкажете повече за бизнеса си, срещате ли трудности и какви, а също и какви резултати искате да постигнете. На база на това, заедно ще заложим цели и действия, които изграждат Вашата стратегия. На тази първоначална среща ще определим и график за провеждане на консултации в удобно за двете страни време и формат. Те могат да бъдат както онлайн, така и на живо, в зависимост от Вашите възможности и предпочитания.

Целта на всяка отделна консултация е да проследим прогреса и да анализираме постигнатите до този момент резултати. Нашите експерти ще Ви дадат съвети и предложения как максимално да подобрите представянето си, какво може да промените или добавите. Те ще бъдат до Вас през целия период, за да отговарят на въпросите Ви, да Ви насочват и помагат. Консултациите могат да бъдат провеждани на седмична или месечна база, в зависимост от конкретния случай.

Защо да изберете тази услуга?

открийте експертни решения на проблемите, които изпитвате

Разберете защо настоящите Ви действия не дават очакваните резултати. Нашите специалисти ще направят цялостно проучване на Вашия бранд – Вашето представяне онлайн, рекламните Ви кампании, маркетинг стратегията Ви, а също и на конкуренцията, за да Ви предложат експерти решения

повишете ефективността на Вашия бизнес

Инвестирайки в консултация и изграждане на стратегия, ще знаете, че се движите в правилна посока и ще подобрите резултатите си.

получете доза свежи идеи, с които да надминете конкуренцията

Възползвайте се от експертизата на цяла дигитална агенция, без това да Ви струва цяло състояние. Нашият екип от специалисти в различни направление, ще генерира иновативни идеи, съобразени изцяло със спецификите на Вашия хотел. Те ще Ви помогнат да спечелите челно място в списъка с предпочитани хотели.

За кого е подходяща тази услуга?

Тази услуга е подходяща както за новооткрити хотели, които тепърва стартират, така и за хотелите, които срещат проблеми, търсят нови идеи, искат да изградят онлайн присъствие и да се възползват от възможностите на новите дигитални технологии.

Имате нужда от експертен съвет за вашия бизнес? Нашият екип ще ви помогне!