Брандинг и дизайн

Всеки хотел е сграда с много на брой стаи, но това, което ги различава е тяхната история, визия и посланието, което изпращат на своите клиенти. Услугата Брандинг и дизайн на UPguest е създадена с цел да помогнем на Вашия хотел да разкаже своята история и да изгради бранд идентичност, с която да се отличи. От логото, през визитната картичка, до етикетите на козметичните комплекти за гостите, всеки малък детайл е от значение!

Нашите опитни дизайнери ще създадат модерни и впечатляващи графични материали, ще подберат подходящото съчетание на цветове и елементи, които да отговорят на Вашия уникален стил. Те ще осигурят консистентност на визуалното Ви представяне както онлайн – в сайта и социалните мрежи, така и на живо. Вашите гости и бизнес партньорите Ви  ще бъдат впечатлени от вниманието, с което сте подходили към всеки малък детайл.

Защо да изберете услугата Бранд и дизайн?

създаване и развиване на бранд идентичност

Клиентите идентифицират Вашия хотел чрез бранда, който сте изградили. Дали Вие предлагате първокласно обслужване и луксозни стаи или пък сте малък семеен хотел, който обгрижва гостите си с персонално внимание – това трябва да личи ясно от вашата бранд идентичност.

ангажирайте правилната аудитория

Това Ви помага да ангажирате подходящата таргет аудитория, посредством визуалните материали и посланията, които им изпращате.  По този начин значително повишаване шанса да превърнете тези хора в клиенти на Вашия бизнес.

осигурете уникално преживяване на своите клиенти

Брандингът Ви позволява да създадете уникално, емоционално преживяване на Вашите гости. Създайте им история, която да разкажат, подарете им изживяване, което ще ги накара да се върнат отново и да Ви препоръчат на своите познати.

Искате да впечатлите клиентите си с уникална бранд идентичност? Ние знаем как!