За Нас

UPguest е специализирана продукт-услуга за хотели на Дигитална агенция SEOMAX – една от големите и разпознаваеми дигитални агенции в България. Нашият екип има дългогодишен опит в работата с клиенти от хотелиерската, ресторантьорската и туристическата индустрия, на които е помогнал да постигнат успешни резултати.

Ние Ви предлагаме висока експертиза и работещи дигитални решения, съчетани с индивидуален подход, защото отлично разбираме нуждите на Вашия бизнес. 

Затова създадохме специално проектирани услуги, с помощта на които да реализирате повече директни резервации през Вашия сайт  и да привличате повече клиенти за Вашия хотел.

UPguest e Вашият надежден партньор, който ще Ви помогне да затвърдите своето онлайн присъствие и да поддържате положителен имидж, за бъдете винаги стъпка напред от конкурентите си. 

 

Разгледайте нашия блог и научете полезни съвети за хотелския маркетинг.

как да използвате Google Hotel Ads

Как да използвате Google Hotel Ads, за да

Платформата на Google предоставя множество различни възможности за бизнесите да рекламират своите продукти и услуги.  По този начин достигат по-лесно до своите таргет клиенти. Един от най-популярните и най-широко...

Прочетете повече