Какво правим ние?

Като експерти в хотелиерския бранш, вие отлично знаете, че вашата работа не започва с настаняването на гостите в стаята, нито приключва, когато те върнат ключовете на рецепцията. Затова екипът на UPguest разработи специализиран процес на работа, базиран на дългогодишния ни опит в сферата на хотелиерския маркетинг. С негова помощ ще впечатлите вашите клиенти на всеки етап – от първия досег с вашия бранд, през настаняването и престоя в хотела, до напускането им и след това, за да ги превърнете в лоялни клиенти.

ПРЕДИ

Процеса за привличане на клиенти

Основната цел на първия етап е да ангажираме вниманието на потенциални клиенти, да ги запознаем с условията и услугите, които предлага вашият хотел и да ги стимулираме да направят резервация през вашия сайт. За да постигнем всичко това, активно работим върху изграждането на вашето онлайн присъствие, представянето ви в социалните мрежи и оптимизиране на уебсайта ви. Създаваме таргетирани реклами и имейл кампании, с помощта на които да реализирате повече директни резервации.

ПО ВРЕМЕ

Как да надградим процеса по време на престоя на хотела

Когато гостите са на ваша територия, имате възможността да ги впечатлите толкова, че те да искат да разкажат на всичките си познати за уникалния си престой в хотела. Ние ще ви помогнем да оптимизирате комуникацията и да ангажирате гостите в реално време, използвайки социалните мрежи или специално създадени игри и приложения. Така ще подобрите цялостното им преживяване, а накрая ще получите повече отлични ревюта.

СЛЕД

Как да превърнем посетителите в лоялни клиенти и да ги върнем отново при нас

В третия етап стимулираме посетителите на хотела да дадат оценка за предстоя, а на база на резултатите ще ви предложим конкретни мерки за подобрение. Създаваме публикации в социалните мрежи със снимки и отзиви на доволни клиенти, за да изградим доверие във вашия бранд. Освен това, ще ви помогнем да превърнете гостите си в лоялни клиенти чрез създаване на специални отстъпки и предложения.

Вижте как изглежда цялостният процес и какви стъпки включва всеки етап в нашата интерактивна графика: