Услуги

Онлайн маркетинг
за хотели

Ние ще ви помогнем да откриете най-подходящите канали, в които успешно да промотирате бизнеса си онлайн. Използвайки реклами и SEO оптимизация, ще създадем насочено търсене към Вашия бранд, за да превърнем посетителите на сайта Ви в редовни клиенти.

 

Дигитален PR и комуникация

Навременната комуникация и отличните ревюта на хотела са основен фактор, на който потребителите разчитат, за да направят резервация. Покажете бизнеса си в най-добрата му светлина, за да си гарантирате пълни стаи и винаги доволни гости.

 

Брандинг
и дизайн

Услугата Брандинг и дизайн на UPguest е създадена, за да помогне на Вашия хотел да разкаже своята история и да изгради уникална бранд идентичност. От логото, през визитната картичка, до постовете Ви в социалните мрежи – всеки малък детайл е от значение!

 

Консултации
и стратегии

За да се отличите от конкурентите си, имате нужда от ясна стратегия, специално съобразена със спецификите на Вашия хотел. Нашите специалисти познават пазара отлично. Те ще ви дадат работещи  съвети и свежи идеи, с които да постигнете желаните резултати.

 

Уеб дизайн
и поддръжка

Изградете модерен и функционален уеб сайт, за да затвърдите своето онлайн присъствие и да получите повече директни резервации. Нашите уеб специалисти ще отстранят всеки проблем и се погрижат сайтът Ви да е винаги актуален, за да научат потребителите за всички оферти и промоции, които предлагате.

 
 

Разгледайте нашия блог и научете полезни съвети за хотелския маркетинг.

privlichane-na-turisti-online-chrez-virtualni-obikolki

Привличане на туристи онлайн чрез виртуални обиколки: Съвети

В днешно време, благодарение на бързото развитие на технологиите, бизнесите успяват да се разрастват все по-успешно. Туризмът също е сфера, в която новите технологични иновации оказват влияние. Пример за...

Прочетете повече