Уеб дизайн и поддръжка

Вашият уеб сайт е лицето, което показвате на клиентите си. Те със сигурност ще отделят време да го разгледат, преди да направят резервация. Затова постарайте се той да бъде актуален, с модерен дизайн и възможност да се показва на различни устройства.

Уеб сайтът работи за Вас, дори когато Вие си почивате. Там посетителите могат да оставят запитване за свободни места или директно да направят резервация. Това е чудесно, тъй като няма да Ви се наложи да плащате допълнителни такси на големи платформи като Booking, Trivago и др.

 
 

Нашите уеб специалисти ще изградят за Вас нов и функционален сайт, съобразен с всички изисквания и тенденции в уеб дизайна. Така си гарантирате, че ще осигурите приятно преживяване на Вашите потребители и ще ги задържите в сайта достатъчно дълго, за да получат необходимата им информация.

Също така, ще се заемем с поддръжката на сайта, за да е винаги актуален и да информирате клиентите си за всички чудесни оферти, промоции и събития, които предлагате. Така ще имате  на кого да разчитате за Вашия сайт всеки път, когато искате да направите промени или срещнете технически проблеми.

 

Защо да изберете тази услуга?

повече запитвания и директни резервации

 

Докато Вие се грижите за гостите в хотела, сайтът Ви работи денонощно за Вас. Потребителите имат възможност да Ви изпратят запитване или директно да резервират, избягвайки използването на платформи като Booking. Така си спестявате плащането на такси и увеличавате печалбите си.

 
 

изградете силно онлайн присъствие

 

Функционален сайт със съвременен дизайн ще вдъхне доверие на посетителите, че Вие сте работещ и надежден бизнес. В съчетание с добра SEO оптимизация, сайтът Ви ще се класира на ключови позиции в търсачките, което означава, че ще получавате повече органичен трафик, без да се налага да плащате за реклами.

 

предоставяйте винаги актуална информация на клиентите

 

Всяко важно събитие или изкушаваща оферта за посетителите, трябва да бъде навреме качена на Вашия сайт, за да могат да се възползват те.

 

За кого е подходяща тази услуга?

Осигурете на клиентите си винаги актуален сайт без технически проблеми!