Онлайн маркетинг
за хотелиерския бизнес

Рекламата на Вашия бизнес е жизненоважна за неговия успех. Докато традиционните методи вече не дават резултат, то онлайн маркетингът безспорно е най-ефективният начин за реклама. Ако се чудите защо това е така? Просто е, голямата част от потенциалните клиенти на Вашия хотел са онлайн.

Затова UPguest разработи специална услуга, включваща три от най-важните рекламни канали – Facebook реклами, Google реклами и SEO оптимизация. В допълнение Ви предлагаме да се възползвате от Linkedin маркетинг и Pinterest маркетинг техники, които малко хотели използват, но с правилните действия, тези социалните мрежи ще генерират значителен трафик към Вашия хотел. Нашите опитни експерти ще създадат за Вас успешна стратегия за онлайн маркетинг, с която да издигнете Вашия бизнес на следващото ниво.

Защо да изберете тази услуга?

увеличете директните резервации

Facebook и Google рекламите ще насочат потребителите директно към Вашия сайт, където да направят своята резервация. Така спестявате от такси за платформи като Booking и Trivago.

привлечете повече нови клиенти

С помощта на реклами и SEO оптимизация, ще осигурите по-голяма разпознаваемост на Вашия бранд и ще превърнете потребителите в социалните мрежи в посетители на Вашия хотел.

създайте лоялни
клиенти

Ретаргетинг рекламите Ви позволяват да върнете отново хората, които веднъж са посетили Вашия хотел, трансформирайки ги в лоялни клиенти.

За кого е подходяща тази услуга?

Независимо дали управлявате хотелска верига или малък семеен хотел, онлайн маркетингът задължително трябва да присъства във Вашата маркетингова стратегия. За да бъдат резултатни Вашите рекламни кампании, е необходимо да разполагате с определена експертиза и технически познания.

UpGuest сме помогнали на много брандове да се развиват успешно и да печелят повече. Нашите експерти познават пазара отлично и Ви гарантират ефективно и прозрачно изразходване на Вашите рекламни бюджети за постигане на предварително заложените цели.

Оставете ние да се погрижим за онлайн маркетинга, докато Вие се грижите за комфорта на Вашите гости!

Искате успешно да рекламирате хотела си онлайн? Ние ще ви помогнем!