Дигитален PR & Комуникация

Като професионалисти в хотелиерския бранш, Вие отлично знаете, че едно единствено негативно ревю може да доведе до сериозен отлив на резервации. Редица проучвания на потребителското поведение показват, че преди да решат кой хотел да изберат, голяма част от хората ще потърсят отзиви и коментари на други посетители. По тази причина имиджът, който сте изградили онлайн, е от съществено значение за това да привличате повече клиенти.

Ако до този момент не сте полагали целенасочени усилия в тази посока, или вече сте събрали повече негативни отзиви, ние Ви предлагаме решение. Услугата Дигитален PR & Комуникация на UPguest е специално създадена, за да представи Вашия хотел в най-добрата светлина, да осигури навременна комуникация с Вашите клиенти, за да бъдат те удовлетворени и да споделят отличните впечатления, с които сте ги оставили.

Услугата включва:

Дигитален PR

Нашите професионални копирайтъри ще създадат имиджови статии за Вашия хотел в различни онлайн издания, в които да покажете  своите предимствата, да отразите важни събития и постижения. Управлявайте своята онлайн репутация и получете по-висок рейтинг.

Постове в социалните мрежи

Привлечете вниманието към Вашия хотел, ангажирайте потребителите си с интересно съдържание и достигнете до нови аудитории, които да превърнете в свои клиенти

Комуникация

Да отговорите на всички запитвания, мнения и коментари в различните платформи отнема време и ресурс. Ако не разполагате с тях, ние ще се погрижим и за отличната комуникация с клиентите.

Защо да изберете Дигитален PR и Комуникация?

изграждане и затвърждаване на положителен имидж онлайн

 

С помощта на нашата услуга, Вие ще имате възможността да подобрите своята репутация и да изградите положителен имидж онлайн. Сами ще се убедите, че по този начин ще привличате много повече клиенти.

 

бърз отговор на всички клиентски запитвания

 

Поверявайки комуникацията в наши ръце, Вие ще сте сигурни, че Вашите клиенти ще получат бърз отговор на всички запитвания, което ще повиши тяхната удовлетвореност и ще Ви представи като сериозен и отговорен бранд, който поставя клиентите си на първо място.

 

ще се отличите от конкурентите

 

Покажете какви са Вашите силни страни и се превърнете в желана дестинация за повече посетители. Така хотелът Ви винаги ще е пълен и ще се представите по-добре от основните Ви конкуренти.

 
 
 

Покажете хотела ви в най-добрата светлина и привлечете повече резервации!